Trenbolone Enanthate Nedir ?

Trenbolone Enanthate



Trenbolone Enanthate ilk olarak 1967’de Roussel-UCLAF tarafından sentetik anabolik steroidler denemeleri sırasında incelenmiştir. Anabolik steroidlerin farklı esterlerinin geniş yayılım uygulamaları bu ürünü incelemek için belirgin bileşiklerden biri yaptı, ancak ürün uzun yıllardır hiçbir zaman piyasaya sürülmedi. İngiliz Ejderhası dünyanın en büyük yeraltı üreticisiydi ve Trenbolone Enanthate’i piyasaya ilk tanıttılar ve Trenabol 200mg olarak nitelendirdiler.

Trenbolone, dünyanın herhangi bir yerinde insan veya veterinerlik için hiçbir zaman onaylanmadı ve Trenolone 200’ün tüm sürümleri lisans altında üretilmiyor. Hiçbir eczanede reçeteyle asla satılmamaktadır. Ciccone Pharma Trenbolone, 200mg / ml / 10ml versiyonu bile, meşru bir tesiste üretilmesine rağmen ruhsat altına alınmadığı için hiçbir doktor size reçete edemez. Trenbolone veya Trenbolone Enanthate’in hisse senedi sahibi olduğu bir lisanslı Parma markası olduğunu iddia eden herhangi bir marka açık bir şekilde yalan söylüyor. Dünyada pek çok sahtekâr marka bulacaksınız. Ve eğer öylesine bariz bir gerçek hakkında yalan söyleyebilirlerse, başka ne yalan söylerler siz düşünün.


Enanthate esterin kullanımı nedeniyle, bu ilacın, testosteron Enanthate neredeyse aynı farmakokinetiği olacaktır, bu da, uygulandıktan sonra birkaç gün içinde kan serum seviyelerinde bir zirve anlamına gelir ve yaklaşık iki hafta sonra azalır.
Trenbolone, nandrolonun bir türevidir ancak güçlü anabolik ve androjenik özellikler sergiler. Nandrolone gibi bir özelliği yoktur. Trenbolone Enanthate, anabolizma için daha elverişli bir dengeye sahip olmasına rağmen hem anabolik hem de androjenik ajan olarak testosterondan çok daha güçlüdür. Trenbolone, belirli sporcuların östrojen yan etkilerini taklit edebilen belirgin progesteron aktivitesi göstermesine rağmen östrojene bir testosteron gibi dönüştürmez, ancak bireyden kişiye değişir. Trenbolone Enanthate, zayıf kas kütlesi içinde güçlü kazançlar geliştirir, ancak sporcuyu çok zor ve tanımlar.

Bir anabolik olarak sınıflandırılmasına rağmen Trenbolone çok androjeniktir. Androjenik yan etkiler herhangi bir testosterondaki kadar sıktır, ancak su tutma özelliği yoktur. Yağlı Cilt, akne ve vücut / yüz tüyleri erkek ve kadınlarda belirgindir ancak aynı zamanda doza bağlıdır ve bireyden kişiye değişir. Saç dökülmesine genetik yatkınlığa sahip olan erkekler hızlanan erkek deseni kellik ile karşılaşabilirler. Trenbolone, düşük dozlarda karaciğere baskı uygulamaz; ancak yüksek dozlarda hepatotoksisite tamamen ortadan kaldırılamaz.

Trenbolone aromatize olmaz (östrojen haline dönüşür) ve hepatik metabolizmaya karşı güçlü bir dirence sahiptir ve bu, kolestrol üzerinde olumsuz bir etkiye neden olur. Trenbolone, HDL (iyi) kolestrolü düşürecek ve LDL (kötü) kolestrol düzeylerini artıracaktır. Kardiyovasküler zorluğun azaltılmasına yardımcı olmak için aktif bir kardiyovasküler egzersiz programına uymalı ve doymuş yağların ve basit karbonhidratların alımını en aza indirmelisiniz. Balık yağları ve bir kolesterol / antioksidan formülüyle takviye edilmesi de önerilir.

Kas kazançlarını artırmak için yeterince yüksek dozlarda alınan tüm androjenik bileşikler, doğal (endojen) testosteron üretimini baskılamaktadır. Müdahale etmeden ve PCT’nizi (kür sonrası tedaviden sonra) almak, bir ilacın kullanımını durdurdıktan sonra genellikle testosteron seviyelerini 1-4 ay içinde normale döndürür. Trenbolone’nin herhangi bir testosteron ile karşılaştırıldığında doğal testosteron düzeyini miligram olarak bastırmada üç ila dört kat daha güçlü olduğu tespit edildi.
Trenbolone Enanthate’ın tüm formları şu anda LİSANS ALTINDA DEĞİLDİR ve bu nedenle farmasötik standart olduğu iddia edilemez (başka bir deyişle reçeteyle satılır ve bir eczaneden dağıtılır).

on 9 Kasım 2019 Cumartesi | | A comment?
0 responses to “Trenbolone Enanthate Nedir ?”

Leave a Reply