Sustanon 250 Nedir ?

Sustanon 250


Sustanon, diğer testosteron bileşiklerine kıyasla birçok avantaj sunduğu için kullanıcılar tarafından oldukça beğeni toplayan çok popüler bir steroiddir. Sustanon, iyi zamanlanmış bileşime dayanan sinerjik bir etkiye sahip dört farklı testosteron karışımıdır. Bu özellik sporcu için iki olumlu özellik taşıyor.
İlk olarak, bileşiklerin özel bir kombinasyonu etkisine dayalı, Sustanon, miligram bazında, Testosteron enanthate, cypionate ve tek başına propionat daha iyi bir etkiye sahiptir. İkincisi, dört testosteronun etkisi zamanla serbest bırakılıyor, böylece Sustanon sisteme hızla giriyor ve vücuda birkaç hafta etkili kalmaya devam ediyor. Propionat da steroid içerdiğinden, Sustanon bir günden sonra etkindir ve karışık olarak 3-4 hafta aktif kalır.


Ayrıca Sustanon’un, iyi gelişmiş atletlere nispeten düşük dozlar verildiğinde etkili olduğu da farkedilir. İlginçtir ki, Sustanon’un bu bileşimi aynı veya daha düşük dozlarda kullanmış olan sporculara verildiğinde, önceki alımda olduğu gibi benzer iyi sonuçlara yol açtığı unutulmamalıdır.
Sustanon genellikle haftada en az bir kez enjekte edilir ve bu da 10 güne kadar gerilebilir. Vücut geliştirmede dozaj miktarı her 14 günde 250 mg, günde 1000 mg veya daha fazla. Bu tür yüksek dozlar önerilmediğinden ve neyse ki, çoğu vakada alınmamaktadır, kural 250-1000 mg / hafta’dır.
En fazla 500 mg / hafta dozunda tamamı yeterlidir ve Sustanon’un oral steroid ile birleştirilmesiyle haftada 250 mg’a düşürülebilir. Sustanon yenilenme uyarır tedavi sırasında temel bir steroid gibi iyi tolere edilir Sporcunun yeterli yoğun eğitim birimleri için “hızlı başlatma” ve şimdiden avantajlı, hızlı gücü artışı ve katı kas kazancı yanında verir. Aynı zamanda, uyumluluğu ile kendini ayırır. Kitle hızlı elde etmek için sık sık Deca, Dianabol veya anapolon ile kaliteye daha fazla olan sporcular Parabolan, winstrol, Oxandrolone veya Primobolan ile sustanon 250 kür yapılır.

Sustanon, makul bir dozajda alındığında fazla aromatize olmamasına rağmen, muhtemel estrojene bağlı yan etkileri önlemek için birçok insan aynı zamanda Nolvadex ve / veya Proviron gibi bir anti-östrojen kullanır. Sustanon endojen testosteron üretimini baskıladığından HCG ve Clomid’in alımı altı hafta sonra veya tedavinin sonunda düşünülmelidir. Depot testosteron almayan kadınların androjen seviyesi şiddetle artacağı ve virilizasyon semptomlarının ortaya çıkabileceği önerilmektedir. Buna rağmen, yüksek kilo sınıflarındaki kadın sporcuların “rekabetçi” kalmalarına yardımcı olduğu için testosteron kullanmaları nadir değildir. Testosteron kullanan ya da denemek isteyen kadınlar, yalnızca testosteron propionat veya enjekte etmek için kullanımını sınırlamalıdır. Altı haftadan daha uzun olmayan bir süre boyunca her 10-14 gün içinde maksimum 250 mg Sustanon kullanılır.
Sustanon’un yan etkileri, yalnızca testosteron Enanthate’nin yan etkileri ile aynıdır genellikle daha az sıklıkta ve daha az şiddetli oldukları anlamına gelir. Yatkınlığa ve dozaja bağlı olarak, kullanıcı akne, agresiflik, cinsel aşırı uyarılma, yağlı cilt, hızlanan saç dökülmesi ve vücudun kendi hormonlarının üretimi azalmış gibi o andaki androjenik bağlantılı yan etkileri deneyimleyebilir. Su tutma ve jinekomasti genellikle Sustanon ile sınırlardadır veya Enanthate ve Cypionate kadar büyük değildir. Karaciğer hasarı Sustanon ile muhtemel değildir , ancak çok yüksek dozlarda, karaciğer değerlerinde yükselme meydana gelebilir ve bu da bileşiğin kullanımını bıraktıktan sonra genellikle normale döner.
Karaciğerin çok etkili bir organı olması ve yüksek miktarda testosteron ile baş edebilmesi Dirk Clasing ve Manfred Donike tarafından Doping-verbotene Arzneimittel irn Sport adlı kitapta doğrulanmaktadır. 54. sayfada yazarlar şöyle der: “Karaciğer neredeyse sınırsız miktarda testosteron metabolize edebilir .

on 9 Kasım 2019 Cumartesi | | A comment?
0 responses to “Sustanon 250 Nedir ?”

Leave a Reply