Trenbolone Acetate Nedir ?

Trenbolone Acetate 



Trenbolone acetate, başlangıçta veteriner kullanımı için yapılmış enjekte edilebilir bir steroiddi; bu, 1980’lerde vücut geliştirme ve powerlifting’de son derece popülerdi. Finaject olarak bilinen Trenbolone, yıllarca üretim dışı olduktan sonra availible hale gelen modern bir sürümüdür. Trenbolone acetate, aynı zamanda yüksek bir anabolik etki gösteren çok kuvvetli ve androjenik bir bileşiktir. Kullanıcılarına vücut ağırlığında aşırı kazanç yaratmadan hızlı ve güçlü bir güç kazancı sağlıyor. Bunun nedeni, Trenbolone acetateın vücutta su tutulmasına neden olmamasıdır.
Belli bir ağırlık sınıfında kalmak zorunda kaldıkları ağırlıkla uğraşanlar arasında bu kadar popüler olmasının sebebi buydu. Güç kazancı, ünlü “kitle steroidleri” Dianabol, Anapolon ve Testosteron ile karşılaştırılabilir. Trenbolone acetate için özel olan şey yağ yakarken aktif bir rol oynayan trenbolone acetate maddesidir. Yağ içeriği nispeten düşük olan ve iyi bir kas sertliği ve yoğunluğu elde etmek için atletlere yardımcı olduğu için şampiyonaya hazırlık sırasında yarışan vücut geliştiricileri arasında bir favori oldu. Beslenme doğruyken, Trenbolone acetate ile aynı anda hem yüksek mukavemetli bir kazanç hem de niteliksel olarak yüksek bir kas kazancı elde edebilmek ve tüm kas sistemi sertleşmeye devam etmek mümkündür.

Trenbolone, trenbolonun acetate formudur, etkisi kısa sürer ve sık kullanılması gereklidir. Çoğu sporcu her sgün aniye 1 ml (30 mg) enjekte eder. Bununla birlikte, her iki günde 30 mg / gün veya 60 mg gibi daha yüksek dozajlar olağandışı değildi, çünkü muazzam bir mukavemet kazancı ve yine de kuvvetli fakat yine de yüksek kalitede bir kas kazancı elde edilir. Trenbolone, aromatize olmaz çünkü madde östrojenlere dönüşmez. Winstrol ile birlikte vücudun görünümü üzerinde dramatik bir etkisi vardır. Devasa güç kazanımı elde etmek için vücut geliştiricileri 30mg Trenbolone’ü her 1-2 günde bir ve 50mg Winstrol Depot ile 1-2 günde bir bir yarışma hazırlığı ve birleştirme aşamasında birleştirmek için kullanıyorlardı. Başka hiçbir kombinasyon sporcuya böyle inanılmaz bir sertlik ve böyle bir kas kazancı sağlamaz.

Sadece birkaç hafta içinde elde edilebilecek olası fiziksel değişim, olaya dahil olmayan bazı gözlemcileri şok edecek kadar muazzamdır. İnan bana, yarışan vücut geliştiricileri bu kombinasyonu özellikle seviyorlar. Trenbolone aynı zamanda muhtemelen kütle birikimi için en etkili destenin bir parçasıdır. Dianabol veya Anapolon ve testosteron ile birlikte Trenbolone, rekor sürede güç ve kütle oluşturur. Ne yazık ki, önemli derecede olumsuz yan etkileri nedeniyle sık sık şımartılan Trenbolone’in olumlu yönleri hakkında çok şey vardır.

Trenbolone oldukça böbrek için toksiktir ve alım belirli bir süre sonra böbreklerde ağrıya neden olabilir. Böbrek hasarının ilk işareti çok koyu renkli idrarla kendini gösterir. Bazı sporcu muhtemelen ilk kez idrarında kan attığı günleri hatırlayacaktır. Trenbolone’ün uzun süre yüksek dozlarda alınmaması önemlidir. Ayrıca, böbrekler iyi yıkanacak şekilde sıvıların miktarının en az 4 litre / gün’e yükseltildiği gözlemlenmelidir.
Trenbolone, hem kadınlarda hem de erkeklerde önemli androjenik yan etkilere neden olur. Sporcular sıklıkla baş ağrısı, burun kanaması, yüksek tansiyon, akne ile yağlı cilt ve kısmen saldırganlıkta muazzam bir artış bildirmektedir. Yüksek tansiyon şaşırtıcıdır, çünkü Trenbolone normalde bu durumun başlıca nedeni olan su ve tuz tutulumuna neden olmaz. Deride ayrıca önemli derecede kötüye gidebilir, bu da sebase bezin daha yüksek bir üretiminde kendisini göstererek sivilceye ve daha büyük gözeneklere neden olur.

Sporcuların karakteristik olarak yüksek agresivitesi özellikle olumsuzdur. Trenbolone beyninize bulaşır ve kullanıcılarında önemli derecede ruh hali değişimlerine neden olabilir. Biri son derece sinirli ve “aniden” harekete geçebilir.
Kısa sürede kadınlar genellikle geri dönüşsüz olan istenmeyen kozmetik değişikliklerin çoğunu yaşayabilir. Buna rağmen, birçok üst bayan vücut geliştiricisi ve sporcular, Trenbolone’ü yarışmalara yönelik eğitim programlarına dahil ettiler. Trenbolone, erkek / kadınların boş vakit geçiren vücut geliştiricileri için steroid değildir ve yalnızca, gelişmiş ve iddialı yarışmacı atletler tarafından kullanılmalıdır. Akılcı kadınlar almayı reddetmektedir. Trenbolone aroma olmamasına rağmen, kullanıcıları genellikle jinekomastiyi bildirir. Bunun nedeni, 1980’lerin sonlarında pek çok sporcu ve bugün tüm kullanıcılar orijinal fakat sahte Trenbolone’ü enjekte etmesidir.

Orijinal Trenbolone, enjeksiyondan birkaç saat sonra bile enjeksiyon noktasında ortaya çıkan ağrı nedeniyle fark edilir. Bazı sporcular, sıcak, mide bulantısı ve veterinerlik bileşiklerinin ortaya çıkması durumunda “steroid ateşin” den şikayet eder . Finaject olarak bilinen orijinal Trenbolone, yıllarca üretilmedi ve birçoğu yerine Fransa’da yapılan Parabolon ile yer değiştirdi ve Insan tıbbı alanından. Parabolan, bir madde olarak, trenbolonu da içerir, ancak acetate formu içermez .

on 9 Kasım 2019 Cumartesi | | A comment?
0 responses to “Trenbolone Acetate Nedir ?”

Leave a Reply