Masteron Drostanalone Propionate Nedir ?

Masteron Drostanalone Propionate


Masteron, rakip vücut geliştiricileri tarafından oldukça değer verilen bir steroid. Bodybuilder çevrelerindeki bu enjekte steroidin popülerliği, içerdiği maddenin olağanüstü özelliklerinden kaynaklanmaktadır.

Drostanolon Propionate, dihidrotestosteronun sentetik bir türevidir. Bu, herhangi bir dozajda aromatize edilmemesi için Masteron’e neden olur ve bu nedenle östrojenlere dönüştürülemez. Bu ayırdedici özellik, Belçika’daki üretici Sarva-Syntex tarafından onaylandı. Sarva-Syntex, içerdiği vücuda Masteron’u güçlü, anti-östrojenik özelliklere sahip bir steroid olarak bilinir. Masteron ağırlıklı olarak androjenik steroid olduğundan sporcu, androjen seviyesini, östrojen seviyesinde bir artış riskine girmeden artırabilir. Bu, kasların sertliğini ve netliğini önemli ölçüde arttırır. Bununla birlikte, Masteron herkesin kaslarının kalitesini otomatik olarak yükseltmediğinden, burada bir ayrım yapmak gerekir.

Bir ön koşul, sporcunun yağ oranının çok düşük olması gerekir. Bu durumda, Masteron pürüzsüz, kas atması veya sert ve kopmuş bir görünüm arasındaki belirleyici faktör olabilir. Bu amaçla, Masteron sıklıkla yalnızca bir yarışmadan önceki son dört hafta boyunca kullanılır ve böylece kaslar son şekil alırlar. Masteron, özellikle Winstrol, Parabolan, Primobolan, Oxandrolone ve ayrıca Testosteron Propionate gibi steroidlerle kür olarak etkilidir.

Sporcular tarafından alınan olağan dozaj haftada üç kere 100 mg civarındadır. Drostanolon Propionate maddesi vücutta hızla parçalanır, sık ve düzenli enjeksiyonlar gereklidir. Bu gerçek, doping testlerinin negatif bir idrar analizi ile geçirilmesi gerektiğinde Masteron’un çok ilginç bir steroid olmasını sağlar. Drostanolon Propionate madde vücutta yeterli miktarda, saptanabilir bir miktarda kalmadığından, atletler bir testten iki hafta öncesine kadar başarılı bir şekilde vücuda enjekte ederler. Bununla birlikte, aynı zamanda anabolik özelliklere sahip olduğu için yüksek kalitatif bir kas sisteminin oluşumuna yardımcı olduğu için, Masteron kullanımı sadece bir yarışma için hazırlık aşamasında değildir.

Su tutulmasını önlemek isteyen ve yüksek bir östrojen seviyesi ile kolayca problem yaşayan sporcular Masteron’u beğenirler. Ayrıca bu durumda genellikle her gün bir ampule (100 mg) enjekte edilir. Primobolan, Winstrol veya Testosteron Propionate ile kombinasyon halinde muazzam bir güç ve ağırlık artışı elde edilemez, sadece yüksek kaliteli ve uzun süreli sonuçlar elde edilir. Her ne kadar kadınlar Masteron’u çok sık kullanmazsa da, ulusal ve uluslararası rakip kadın atletler bir şampiyona öncesi alırlar. Gözlenen dozajlar normal olarak 4-5 günde bir 100 mg’dir.

Masteron hepatoksik değildir, bu nedenle karaciğer hasarları oldukça düşüktür. Yüksek tansiyon ve jinekomasti sorun değildir çünkü ne su ne de tuz tutulması meydana gelir ve östrojen seviyesi düşük kalır. Başlıca sorun sivilcedir ve dihidrotestosteron cildin androjen reseptörlerine, özellikle de kafa derisi üzerindeki etkilere karşı oldukça elverişli olduğundan saç dökülmelerinin hızlanması olasıdır. Masteron, çoğu vakada, aşırı yüksek dozlarda verilmez ve alım aynı zamanda birkaç hafta ile sınırlı olduğundan, sporcu için uygunluk genellikle çok iyidir.

on 9 Kasım 2019 Cumartesi | | A comment?
0 responses to “Masteron Drostanalone Propionate Nedir ?”

Leave a Reply