Halotestin (Fluoxymesterone ) ( Detaylı ) Nedir ?

Halotestin (Fluoxymesterone ) Nedir ve ne işe yarar ?



Halotestin, belki de Anapolon haricinde, kullanımı en tehlikeli tek steroiddir. Karaciğer toksisitesi rakipsizdir ve ağır bir fluoksimesteron küründen sonra sarılık ve tehlikeli derecede karaciğer değerleri ile hastanede kalacak ilk kişi olamazdınız. Benim sorum genellikle "Neden?" Olmuştur. Fluoksimesteron düşük bir anabolik kapasiteye sahiptir. Kütle sonuçları küçük ve mevcut olmazdı. Bir trenbolone ile kalitatif olarak benzer kazançlar elde edersiniz, ancak trenbolone aynı  ya da daha az para tutacaktır, kazançlarıda üç katına çıkaracak ve yarısı kadar riskli olamayacaktı. Dolayısıyla, fiilen garanti edilen Halotestin fluoksimesteronun tek belirgin kullanımı, güç ve halterciler tarafından, belirli bir ağırlık sınıfında kalırken güçlenmeyi amaçlayanların kullanılmasıdır.


Halotestin (Fluoksimesteron ) Nasıl Kullanılır Ve Kürü , Dozajı Nedir ?
Halotestin (Fluoxymesterone ) Nedir Ve Ne İşe Yarar ?

Vücut geliştirme aşamasında, yağ yakma kürlerinde kullanılır çünkü daha düşük vücut yağ yüzdesine sahip insanlarda, görünüme belirgin bir sertlik ve tanım eklenir; bununla birlikte, belirtildiği gibi daha iyi ve daha güvenli ürünler benzer etkiler elde eder. Bu alternatiflerde olduğu gibi, fluoksimesteron kesinlikle sıfır östrojenik aktiviteye sahiptir ve bu nedenle herhangi bir şekilde kürünüze su veya yağ eklemeyecektir.



Saldırganlıkta belirgin bir artış ve eritropoezde gözle görülür bir yükselme Halotestin (Fluoksimesteron ) kullanımıyla fark edilirken, aslında androjen reseptörüne çok ılımlı bir şekilde bağlandığı teorisi ortaya çıkmıştır. Ya, diğer reseptörler için daha yüksek afinite gösterir. Aromataz enzimi, bir DHT bileşiği gibi, kas sertliği üzerindeki etkisiyle akla geliyor. İkincisi daha iyi bir açıklama gibi görünüyor. Bir taraftan hemen androjen reseptörüne etki edeceğini gösteren bir şey yoktur, diğer yandan çoğunlukla AR aracılıklı olan diğer steroidlere çok iyi benzemektedir. Benim en iyi tahminim, hepsinin Halotestin (Fluoksimesteron ) hakkında söylenmediği. Bununla birlikte, bu ilginç veya minnettar bir çalışma nesnesi değil, bu belirli steroidin yüksek risk ve düşük verimi nedeniyledir.

Kullanımını değerlendirebilecek sporcular, steroid testi yapılmayan dayanıklılık sporcularıdır (algılanması oldukça kolaydır). Eritropoezi (kırmızı kan hücresi üretimi) ve hücre solunumu üzerindeki uyarıcı etki, böyle bir sporcu, taşıması gereken çerçeveye gereksiz vücut ağırlığı eklemeden, fark edilen aerobik kapasitenin arttırılması için iyi bir kullanım bulacaktır. Bu açıdan, orta derecede uzun Boldenon Equipoise kürü olan kısa bir Halotestestin kürü bu durumda bazı avantajlara sahip olabilir. Su tutma oranını önemli ölçüde artıracak, patlayıcı kazanç da sağlayacaktır. Ancak her ikisi de VO2 max üzerinde olumlu etkilere sahiptir.

Her durumda ve kullanım nedeni ne olursa olsun, Halotestin (Fluoksimesteron )  4 hafta en çok 6 hafta, en çok 6 hafta kullanılır. 




on 29 Kasım 2019 Cuma | | A comment?
0 responses to “Halotestin (Fluoxymesterone ) ( Detaylı ) Nedir ?”

Leave a Reply