Boldenon - Equipoise ( Detaylı ) Nedir ?


 Boldenon - Equipoise   nedir ve ne işe yarar ?

İneklere, atlara ve köpeklere genelde enjekte edilen boldenon - Equipoise, benzersiz özellikleri nedeniyle vücut geliştiricileri tarafından oldukça popüler ve iyi sevilen bir ilaçtır. Başka herhangi bir maddede bulunmayan çeşitli özelliklere sahiptir ve kullanımı çok arzulanır. Boldenon, hem hafif bir androjenik hem de hafif östrojenik etki gösteren iyi bir anabolik steroid'dir. Zayıf bir testosteron gibi. Yapısal olarak, testosterondan çok fazla farklılık göstermez; anomali, bir konumda olduğu gibi 4 konumda da çift bağ olmasıdır. Bununla birlikte kazançları arttırmada oldukça iyi, ancak çoğunlukla androjen ve östrojen reseptörlerinden çok androjenik potansiyel ve diğer medya kombinasyonu yoluyla.


Boldenon - Equipoise  Nasıl Kullanılır Ve Kürü , Dozajı Nedir ?
 Boldenon - Equipoise   Nedir Ve Ne İşe Yarar ?

Androjenik bileşeni hakkında garip olan şey, çoğu steroid için olduğu gibi çoğunlukla 5-alfa-azaltılmış formun aracılık etmemesidir. Gerçekten de çok güçlü bir 5AR formunu (dihidro-boldenon, testosteron 1 kadar kabaca 7 kat anabolik olarak) oluştururken, 5-alfa-redüktaz enzimi için çok düşük bir afinite gösterir. Bu, boldenonun uyguladığı anabolik etkinin büyük bir bölümünün hormonun androjen reseptörüne bağlanmasıyla oluştuğu sonucuna götürür. Bu, aynı zamanda veteriner ilaç olarak başarılı bir şekilde çalışmasının nedeni olabilir, çünkü türlerin metabolizmalarındaki farklılıklara rağmen olağanüstü sonuçlar doğurmuştur.


Çoğu anabolik steroid gibi  Boldenon - Equipoise azot tutulumunu arttırarak ve protein sentezini veya yeniden sentezlemeyi olumlu etkileyerek kas kütlesini zamanla arttırır. Nandrolone ile gösterildiği gibi androjenik bir arabulucu tarafından mutlaka desteklenmeyen bir eylemdir. Diğer steroidlerin ne gibi cesur bir yanı var ki, bu protein sentezi için dolaylı olarak gerekli araçları sağladığı için iştah artar. Böylece anabolik androjenik steroid kullanırken en iyi sonuçların alınması için gereken yüksek besin alımını (özellikle protein bilgeğini) kolaylaştırır. Bir sürü insanın boldenon kullanırken rezerve edilen mükemmel sonuçlarından sorumlu olan bu artış olduğunu düşündüğünüzden daha fazla fayda var. Gerçekleştirilen etkiden sorumlu olan boldenon ile anabolik aktivitenin kanıtı olmadığı için bu teori kendi içe aktarabilir.

Estrojenik faaliyetler hafif ancak mevcuttur. Bu olumsuz etkiden daha fazla pozitifliğe sahiptir. Boldenon'un aromatizasyonu gerçek sorunlara neden olamayacak kadar küçüktür ve normal dozlarda (300-400 mg / hafta) Jinekomasti ve çok fazla yağ tutulması gibi sorunlar duyulmamaktadır. Östrojen de anabolik aktiviteye aracılık ettiği için küçük aromatizasyon istenir. Daha iyi glikoz kullanımından (egzersiz sonrasında kayıp glikojen depolarını yenilemek) ve artmış büyüme hormonu salımını uyarmaktan sorumlu olabilir. Ancak en önemlisi östrojen, androjen reseptörünün yükseltilmesinden sorumludur ve androjen reseptörü üzerinde etkili olan hormonların daha büyük bir anabolik etki yapmasına izin verir. Bu nedenle güçlü androjenler olan ancak Abapolon ve testosteron gibi aromatize olan hormonlar, en çok kütleyi vücuduna yerleştirebilir. Bu açıdan, boldenon, aromatizasyonun yan etkilerini değil faydalarını sağlayan, ılımlı östrojen seviyeleri nedeniyle belki de en uygun steroiddir. Kuşkusuz, mükemmel denge iştahın uyarılmasından kısmen sorumludur.

Güç sporları veya vücut geliştirme haricindeki sporcuların boldenonun, böbreklerde eritropoetin salınmasını da uyarması nedeniyle, kendileri için en uygun steroid olabileceği de unutulmayacak. Eritropoitin, EPO olarak bilinen ve dayanıklılık sporcuları arasında kötüye kullanılan bir hormondur; çünkü vücuda kırmızı kan hücrelerinin (eritrosit) üretimini arttırdığı sinyalini verir. Kırmızı kan hücreleri vücutta oksijen taşıyıcısıdır, yani, laktik asit oluşmadan önce daha yüksek maksimal oksijen kapasitesinin elde edilebileceğini ve daha uzun sürelerle daha iyi bir performans elde edilebileceğini ve bunun da kramplara ve bir kesilmeye neden olacağı anlamına gelir Bu seviyedeki etkinliğin. Kısaca kalıcılığınızı artırıyor. Vücüt geliştiricileri için bu özellik, artmış vaskülariteyi arttırmada yararlı olabilir.

Bu açıdan, boldenon, Winstrol veya Primobolan gibi aromatize olmayan bir steroid ile kombine edildiğinde vaskülaritenin iyileştirilmesi sırasında kesilmesine ve kopmasına yardımcı olmak için mükemmel olabilir. Bunun olumsuz yanı, artan iştahı bastırmak için gerçekten çok uğraşmanız gerektiğidir. Bu sebeple, boldenon'un biraz daha büyük bir dozunun, testosteron veya anapolon gibi kitlesel bir yapıya sahip olan bir ilaçla yığılmasının büyük kazançlar elde etmesi muhtemelen daha iyi bir fikirdir.


Boldenonun olumsuz etkileri oldukça sınırlıdır. Haftada 300-400 mg'lık normal dozlarda,  Boldenon - Equipoise'nin  östrojenik yan etkileri, östrojene karşı çok hassastır olanlar hariç hemen hemen hiçbir zaman not edilmemiştir. Androjenik yan etkiler açısından, uzun süreli kullanım veya boldenonun çok yoğun kullanılması sivilce gibi hafif virilize edici etkilere ve vücut kıl büyümesinin artmasına neden olabilir. Erkekler için gerçek bir sorun olmamasına rağmen, kadınların ılımlı androjenik nitelikleri nedeniyle kullanımını düşünmesi bunun farkında olmalıdır.


on 16 Kasım 2019 Cumartesi | | A comment?
0 responses to “Boldenon - Equipoise ( Detaylı ) Nedir ?”

Leave a Reply